Ra maido sopo wong sing ora kangen,adoh bojo pengen turu angel merem.Inilah sepenggal syair layang kangen,karya the godfather of broken heart.berikut lirik lengkapnya,dan video nya…. Layang Kangen-Surat kangen (rindu) Layangmu wes tak tompo wingi kui Suratmu telah ku terima kemarin